Analiz Cihazı

Analiz Cihazı
  • Adres:

    Perpa Ticaret Merkezi B/Blok Kat: 11 No: 1759 34385 Okmeydanı İstanbul / TÜRKİYE

  • İletişim:

    Telefon: 0(212) 221 63 45
    E-Posta: info@erkemed.com.tr

Analiz Cihazı

 

FootWork, klinik / fizik muayene için yalınayak plantar basınç verilerini doğru biçimde kaydeder ve görüntüler.

Footwork, diğer sistemlerin aksine, sonuçları 'ortalama' olarak görüntüleyen çok sayıda numuneyi kaydedebilir ve bu sayede doğruluğunu büyük ölçüde geliştirir.

FootWork ayak analiz cihazı, kaliteli, sağlam ve kullanımı basittir ve hepsi mükemmel müşteri hizmetleri ile yedeklenir.

 

FootWork Cihaz Yazılımı

3 temel yazılımı ile birlikte verilir.

- Dinamik.

- Çift Statik Duruş.

- Tekli Statik Duruş.

 

Dinamik Tarama

Çalışma alanı, bağımsız veri yükleme adımlarını incelemenizi sağlar. Manuel alan tasarımı için 6 ön tanımlı alan (otomatik) bulunmaktadır. Sayısal ve grafiksel olarak gösterilen verilerle belirli alanların zamanlamasını ve yüklenmesini inceleyin.

Dinamik Tarama - Genel Bakış

Footwork Pro ile, yazılım 'ortalama' görüntülemeden önce istediğiniz kadar ayak basışını yakalayabilir (yanlış veya zayıf ayak basışını silebilirsiniz). Genel bakış, göreceğiniz 1. ekrandır ve basıncı ortalama, maksimum, basınç zamanı integrali veya temas süresine dayalı olarak gösterir. Basınç Merkezi ilerleme çizgisini (yürüme hattı), tepe basınç çizgisini ve ayak ekseni açısını da görebilirsiniz.

Dinamik Tarama - Zaman Eğrileri Kuvvet

Her ayağın kuvvet zaman eğrilerinin tam ekran görüntüsü. Ekran, bütün ayak basışlarının modunu ve standart sapmasını ortalama olarak görüntülemenizi sağlar. Alternatif olarak, tek tek ayak basışlarını tıklayıp anormallikleri silebilirsiniz.

Dinamik Tarama - 3D Basış

Basış 3 boyutlu olarak görüntülenebilir ve ortalama veya maksimum basınç ile temas süresi veya basınç zamanı integrali olarak değerlendirilebilir. Basış ne kadar yüksek olursa yükseklik de o kadar yüksek olur. Bu ekranda görüntü rengini değiştirebilir, görüntüyü döndürebilir ve tarama oynatma hızını ayarlayabilirsiniz.

Dinamik Tarama - Hız Değerlendirmesi

Basıncın merkezine göre ayağın hızını inceleyin. Ayak basışı boyunca eğim, ortalama, minimum ve maksimum hız ve ivmeyi değerlendirin.

Statik Tarama - Genel Bakış

Durağan veriler belirlenen bir sürede alınır - yalnızca bir anlık görüntü değildir. Ecah ayak merkezi ve maksimum basınç noktası görüntüler. Her bir ayak CoP'sinin CoP'ye olan konumu otomatik olarak cm cinsinden görüntülenir. Yazılım, basınç dağılımı, sol ve sağ ayaklar ile ön ayak ve arka ayak hesaplar. Açı ve mesafe ölçme araçları da mevcuttur. Diğer Statik tarama seçenekleri arasında tek bacak duruşu, 3d görüntü ve video bulunur.

Statik Tarama - Stabilometri

Sol ve Sağ hem toplam CoP'de CoP salınımının grafiksel görüntüleri. Lateral / medial ve anterior / posterior salınımın zamansal görüntüleri. Tüm ölçümler vurgulanır ve görüntülenir.

Teknik Özellikler 

2704 kapasitif sensörler kalibre.
 
Aktif alanı : 400 x 400 mm.
 
Ultra hafif: 2,5 kg. Kalınlığı 4.5 mm.
 
2 sensör / cm².
 
Senkronize Video.
 
Bağlantı ve USB güç.
 
Bir dizüstü bilgisayar ile sahada tam özerklik.